Zelf samenstellen

Zelf samenstellen

In het Feesthuis

In het Feesthuis is vrijwel niets te gek. In principe kan alles. Laat ons weten wat uw wensen zijn en dan zorgen wij ervoor dat alles perfect geregeld wordt. De zalen kunnen worden versierd, er kan een dj of zanger komen en er is genoeg ruime voor een band. Daarnaast verzorgen wij ook heerlijke borrelhapjes. Wilt u een uitgebreid buffet? Dan kan dat natuurlijk ook.

Wij beschikken over drie verschillende zalen waaruit u kunt kiezen. Als u een ruimte zoekt voor een groter feest, dan kunt u In het Feesthuis ook in zijn geheel afhuren. Het vieren van een feestje kan voor een prima prijs en u heeft zelf geen rommel in huis.

Wij hebben altijd genoeg ideeën en creativiteit om uw wensen uit te laten komen. Wij helpen u graag een onvergetelijk feest te organiseren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

MEER WETEN?

Neem contact met ons op!

Bel Marissa

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Het Lange Café

De Borrelbar

De Club

Ontdek onze zalen

In het Feesthuis

Wij hebben verschillende zalen, voor verschillende gelegenheden en groepen.

In Het Lange Café staan gezelligheid en samenkomst centraal. De Borrelbar is kleinschalig en staat voor warmte. Hier kan eventueel de dansvloer aan worden toegevoegd. De Club is onze grootste bar met dansvloer.