Over ons

Over ons

In het Feesthuis

In het Feesthuis is dé locatie voor een onvergetelijk feest in het centrum van Spakenburg. Net als u worden wij blij van een gezellig en goed georganiseerd feest: of dit nu een kleinschalige verjaardag is of een grote bruiloft! Horeca is onze passie en bij ons is niks te gek. Maar wie zijn wij eigenlijk?

Wie zijn wij?

Jan Hille en Marissa Hartog zijn samen met Pascal en Helene van de Geest eigenaar van In het Feesthuis. Marissa heeft in haar jongere jaren fulltime bij Pascal en Helene gewerkt in café de Slok, een klein gezellig café aan de haven van Spakenburg. In dit café heeft zij Jan Hille leren kennen. Samen hebben zij een wereldreis gemaakt en toen zij terugkwamen begon Marissa met werken in de kinderopvang en Jan Hille als makelaar. In het weekend werkten zij in de cafés van Pascal en Helene, de Kajuit en Hollewout. Hier ontdekten Jan Hille en Marissa hun passie voor de horeca en besloten het roer om te gooien. En toen kwam In het Feesthuis op hun pad…

Met de 20 jaar horeca ervaring van Pascal en Helene en het jonge enthousiasme van Jan Hille en Marissa staat een feestje In het Feesthuis garant voor gezelligheid en een goede organisatie! Het is de ideale locatie voor bruiloften, feesten én partijen. We nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen, of blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via social media.

MEER WETEN?

Neem contact met ons op!

Bel Marissa

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Het Lange Café

De Borrelbar

De Club

Ontdek onze zalen

In het Feesthuis

Wij hebben verschillende zalen, voor verschillende gelegenheden en groepen.

In Het Lange Café staan gezelligheid en samenkomst centraal. De Borrelbar is kleinschalig en staat voor warmte. Hier kan eventueel de dansvloer aan worden toegevoegd. De Club is onze grootste bar met dansvloer.